• Aanbieding!

SAMSUNG Wasmachine voorlader QuickDrive A++

€ 820,00
Aantal

Capaciteit katoen (wassen): 8 kg Energie-efficiëntieklasse: A+++ Centrifuge-efficiëntieklasse: A Jaarlijks waterverbruik: 8100 l Jaarlijks energieverbruik: 116 kWh Maximum toerental centrifuge: 1400 rpm Programma's: Snelle was / Super Speed / Ecowas / Donkere was / Wol / Outdoor / XXL-was / Katoen / Katoen Eco 

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

QuickDriveTM: Volle waskracht, halve tijd

QuickDrive zorgt ervoor dat wassen dubbel zo snel kan gaan en tot 20% minder energie, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft*. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.

* Getest op WW8800M in vergelijking met Samsung WW8500K. Bespaart 50% tijd op katoen (40 ℃, halve lading) en het eCotton programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% energie op katoen (40 ℃, halve lading) en het Super Speed programma (40 ℃, 5 kg belasting), op basis van Intertek-gegevens.

Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen

Een sok vergeten? Dankzij het AddWash™-deurtje voeg je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is. Je kunt zo ook gemakkelijk handgewassen kleding toevoegen die je alleen maar wilt spoelen of centrifugeren.

Wast in slechts 39 minuten*

Dankzij Super Speed kan je jouw dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat overeenkomt met 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.

*gebaseerd op een 5kg belading.

Krachtige bubbels, uitstekende reiniging*

EcoBubble™-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof kan dringen en vuil kan verwijderen, terwijl de kleur en de textuur intact blijven en er minder energie nodig is.

Krachtige bubbels voor hardnekkige vlekken

De Bubble Soak-functie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken met een simpele druk op de knop. Kleding wordt grondig geweekt in actieve zeepbellen, zodat vuil en vlekken loskomen en veel effectiever worden verwijderd.

Hou je wasmachine fris – én de trommel

Eco Drum Clean + reinigt je wasmachine vanbinnen en verwijdert 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken zonder zware chemische stoffen te gebruiken. De wrijvingskracht van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat 99% van het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Stil, krachtig & duurzame prestaties

Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtiger prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Omdat er geen borstels worden gebruikt, gaat de wasmachine veel langer mee en kunnen we een garantie van 10 jaar geven. Voorzien van een 20-jarig duurzaamheidscertificaat van het Duitse Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik, VDE.

Op elk gewenst moment in alle rust de was doen

VRT-M-technologie vermindert lawaai en trillingen tijdens wasbeurten. Een 3D-trillingssensor houdt de trommel in evenwicht met veertien roestvrijstalen ballen die in tegengestelde richting van je wasgoed draaien. Zelfs wanneer de trommel traag beweegt, zorgen krachtige magneten ervoor dat kleine trillingen en geluiden worden gedempt.

Langdurige prestaties - Duurzaam verwarmingselement

De Ceramic Heater Plus heeft een nieuwe speciale antihechtcoating, waardoor er minder kalkresten op het verwarmingselement achterblijven dan bij conventionele keramische verwarmingselementen. Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat er minder kalkaanslag is die thermische geleiding tegengaat, zodat de verwarming langer meegaat en duurzamer is

260 Items

Specifieke referenties