• Aanbieding!

PHILIPS Scheerapparaat S9000 Prestige

€ 310,00
Aantal

Oplaadtijd: 3 h Nat gebruik: Ja Scheersysteem: NanoTech-precisiemesjes Overige kenmerken: Draadloos opladen / BeardAdapt-sensor / Huidcomfortsysteem / SkinComfort-ringen Producttype: Elektrisch scheerapparaat Aantal roterende koppen: 3

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

NanoTech-precisiemesjes

De NanoTech- precisiemesjes zijn versterkt met nanodeeltjes en hebben extra sterke en langdurig scherpe randen. Ze snijden haren uiterst precies af voor een ultiem glad scheerresultaat.

SkinComfort-ringen

Ervaar een ultiem gladde en soepele scheerbeurt dankzij de SkinComfort-ringen met anti-wrijvingscoating. Hierdoor glijdt het scheerapparaat ongekend soepel over uw huid.

Qi-oplaadpad voor draadloos opladen

Laad uw scheerapparaat eenvoudig en draadloos op door het op de meegeleverde Qi-oplaadpad te plaatsen. Draadloos oplaadbare modellen uit de S9000 Prestige-range zijn enkel draadloos oplaadbaar. De Qi-oplaadpad is ook compatibel met andere Qi-gecertificeerde apparaten. 

Optimaal huidcomfortsysteem

Met het optimale huidcomfortsysteem scheert u zeer efficiënt, zelfs met een langere baard tot 7 dagen. De nieuwe, bredere en rondere openingen pakken meer haren per keer, waardoor minder scheerbewegingen nodig zijn.

BeardAdapt Sensor

De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past hierop het vermogen automatisch aan

Aquatec voor nat en droog scheren

Kies hoe u zich het liefst scheert. Met Aquatec Wet & Dry kunt u kiezen voor een droge scheerbeurt of voor een natte scheerbeurt met gel of schuim, zelfs onder de douche.

Multi-direction ContourDetect

Voor een extreem glad resultaat. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van uw gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren

Persoonlijke comfortinstellingen

Personaliseer je scheerbeurt door te kiezen tussen 3 verschillende comfortstanden: Sensitive- voor een zachte, grondige scheerbeurt. Normal: voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt. Fast- voor een snelle scheerbeurt waarmee u tijd bespaart. 

SmartClick precisietrimmer

Maak uw look af met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

Luxe etui

De luxe etui beschermt uw scheerapparaat, accessoires en Qi-oplaadpad

Eenvoudig schoon te maken

Maak het scheerapparaat grondig en eenvoudig schoon onder de kraan dankzij de speciaal ontworpen binnenkamer. Open gewoonweg de scheerkop en spoel beide zijden af onder stromend water om het apparaat perfect schoon te krijgen.

250 Items

Specifieke referenties