• Aanbieding!

BRAUN IPL ontharing SilkExpert - Gezichtsreinigingsborstel (BD5008)

€ 420,00
Aantal

Aantal flitsen: 120.000 Toepassingsgebied: Lichaam / Gezicht Overige kenmerken: SensoAdapt-technologie / Gliding mode / Gentle mode Producttype: Semi-definitieve ontharing Gebruiksmodus: Netvoeding Kleur: Wit Breedte: 380 mm

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Braun Silk-expert - De intelligente keuze.

De Braun Silk-expert is een revolutionair IPL-systeem voor blijvend zichtbare haarverwijdering in slechts vier behandelingen. Hij is werkzaam onder het huidoppervlak door zich op de melanine in het haarzakje te richten, waardoor de cyclus van de teruggroei van de haartjes doorbroken wordt. Bij regelmatig gebruik voorkomt hij dat ongewenste haartjes het huidoppervlak bereiken. 

Je huidtint verschilt naargelang het lichaamsdeel en voor elke teint is er een ander energieniveau nodig om de melanine op te sporen. Enkel de Braun Silk-expert heeft de unieke SensoAdapt™ sensor die voortdurend de teint van je huid leest - 80x per seconde - en de lichtintensiteit automatisch aanpast voor de beste werkzaamheid en veiligheid. Zo hoef je niet meer te raden met welke kleur jouw teint overeenkomt in de ingewikkelde kleurtabellen die anderen apparaten voorzien.

Er is geen snellere IPL-technologie.

Met de Braun Silk-Expert IPL kunnen grote lichaamsdelen, zoals armen of benen, snel behandeld worden. Deze gebieden kunnen in slechts 10 minuten behandeld worden en met hetzelfde resultaat. 

Snelle en precieze behandelingen

In de glijmodus kunnen grotere gebieden zoals de benen snel en doeltreffend behandeld worden. Met de geïntegreerde huidcontact sensor kunnen kleinere gebieden als de bovenlip nauwkeurig behandeld worden. 

120.000 flitsen

Goed voor volledige lichaamsbehandelingen gedurende 6 jaar, of behandeling van kleinere gebieden als de onderbenen, oksels en bovenlip gedurende 14 jaar. 

Non-stop stroom

De Silk-expert IPL heeft geen batterijen nodig of hoeft niet opgeladen te worden. Hij kan zonder onderbrekingen op volle kracht gebruikt worden. Er zijn geen lampen of gels die vervangen hoeven te worden – sluit het apparaat gewoon aan en begin met de behandeling.

250 Items

Specifieke referenties