• Aanbieding!

BRAUN Scheerapparaat Series 7 (7880CC)

€ 160,00
Aantal

Oplaadtijd: 1 h Nat gebruik: Ja Producttype: Scheerapparaat Functieniveaus: 1 Afwasbaar: ja Gebruiksmodus: Oplaadbare batterij Ingangsspanning: 100 - 240 V

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Braun Series 7 7880cc

Voornaamste productvoordeel

Wat onderscheidt de BRAUN precisiescheerapparaten van andere?

Een uitzonderlijk scheerresultaat met zowel een gladde huid als huidcomfort zonder compromissen. Met Braun Series 7 kies je voor ons modernste scheerapparaat met toonaangevende technologie.

1. Krachtig en nauwkeurig: De Series 7 scheert meer haartjes in één beweging dan andere in twee. Ondanks zijn vier gespecialiseerde scheerelementen, heeft zijn kop een extra dun ontwerp. Zo past hij in moeilijk bereikbare plekken, langs de contouren en onder de neus, waar grote scheerapparaten niet in slagen.

2. Zacht voor de huid: Net als alle Braun scheerapparaten, werkt de Series 7 in rechte lijnen. Je hoeft geen tweemaal over dezelfde plek te gaan, wat het risico op huidirritatie aanzienlijk vermindert.

3. Duits vakmanschap: Alle Series 7 precisiescheerapparaten werden in Duitsland ontworpen, ontwikkeld en gemaakt. Premium scheerapparaten worden gemaakt om minstens 7 jaar mee te gaan.

Producteigenschappen

4 scheerelementen

Elk is gespecialiseerd voor een ander type gezichtshaar, die zelfs het meest hardnekkige haartje in één beweging grijpen. En minder bewegingen betekent minder huidirritatie.

Intelligent scheerapparaat

De sonische technologie van Braun leest je baard en past zich automatisch eraan aan. Op meer behaarde plekken is het scheerapparaat gewoonweg nóg krachtiger. Da's slim!

Gepersonaliseerd scheren

Kies uit de vijf scheerfuncties van Sensitive tot Turbo naargelang je huidtype en individuele voorkeuren. En dat allemaal met één druk op de knop.

8-D contouraanpassing

Met zijn volledig flexibele kop en zwevende scheerelementen past de Series 7 zich vlot aan je huid aan en grijpt hij meer haartjes in één beweging dan andere in twee.

Extra functies

Elke dag als nieuw

Het eerste op alcohol gebaseerde Clean&Charge-station met 4 acties verwijdert 99,99% van de bacteriën met één druk op de knop. Bovendien smeert en herlaadt het je scheerapparaat automatisch.

Scheer nat of droog

Met de Series 7 kan je droog of met water scheren, scheerschuim of -gel gebruiken voor een nog betere glijkracht en een gladder aanvoelende huid.

100% waterbestendig

Ervaar de kwaliteit van Duitse premium technologie. Alle Braun scheerapparaten zijn waterbestendig tot 5 meter, zodat je ze gemakkelijk onder stromend water kunt afspoelen of je zelfs onder de douche kunt scheren.

50 min draadloos scheren

De moderne Li-ionbatterij werkt altijd optimaal en laadt in één uur volledig op. Het premium display geeft de resterende scheertijd aan.

199 Items

Specifieke referenties