• Aanbieding!

Nintendo Switch Console Super Smash Bros. Ultimate Bundel

€ 430,00
Aantal

- Linker en rechter Joy-Con controllers. - Nintendo Switch Dock. - Joy-Con

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Productbeschrijving

Als je Super Smash Bros. Ultimate koopt en je gouden punten van My Nintendo claimt vóór 31 januari 2019, kun je de vechter Piranha Plant gratis ontvangen als downloadbare content!

Hoe ontvang je deze downloadbare content?
Registreer je game bij Nintendo en krijgt hiervoor Gouden Punten. Nadat je de gouden punten hebt ontvangen, wordt er vanaf medio november een downloadcode voor Piranha Plant naar het e-mailadres verstuurd dat voor je Nintendo-account is geregistreerd. Zodra de distributie van de codes begint, wordt de downloadcode verstuurd binnen 72 uur nadat je de gouden punten hebt ontvangen. De downloadcode verloopt op 30 juni 2019.

Nintendo Switch - jouw spelcomputer voor thuis en onderweg.

Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder TV. De inhoud van dit product is:
- Nintendo Switch systeem.
- De game Super Smash Bros. Ultimate (digitaal). Let op: de downloadcode van de game is pas vanaf 7 december te gebruiken.
- Linker en rechter Joy-Con controllers.
- Nintendo Switch Dock. - Joy-Con Grip.
- Joy-Con polsbandjes.
- Stroomkabel.
- HDMI-kabel.

Let op: De Nintendo Switch kan voortgang in games niet back-uppen. Veel consoles laten gebruikers de voortgang kopieren naar een geheugenkaart om verder te kunnen spelen als de console bijvoorbeeld defect raakt, maar de Nintendo Switch ondersteunt die functie niet. Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen. Sluit je systeem aan op je TV, om games op het grote TV scherm te kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden. Als je geen TV bij de hand hebt, haal je de Nintendo Switch uit de houder en klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit. Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch. Je kunt ook onderweg de games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten. De twee controllers kun je samen of apart gebruiken: de Joy-Con-controllers. Dit is de gekleurde uitvoering waarbij de Joy-Con-controllers die bij het systeem zitten gekleurd zijn in het rood.
Switch + Play - speel altijd, overal en met iedereen.
221 Items

Specifieke referenties