MICROSOFT Xbox One X 1 TB + Forza Horizon 4

€ 490,00
Aantal

Bijgeleverde games: Forza Horizon 4 Geheugencapaciteit: 1 TB Inclusief Game Controller: 1 Grafische chip: 6 TeraFlops custom GPU (1.172 GHz) Processor: 8 Core AMD custom CPU Geheugengrootte (RAM): 12 GB Geïntegreerde Wi-Fi: Ja

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

De krachtigste console ooit

Met 40% meer vermogen dan elke andere console maakt het 4K gaming écht mogelijk. Games spelen beter op de Xbox One X

Vlottere gameplay

De 8-core Custom AMD CPU heeft een snelheid van 2,3GHz voor een verbeterde AI, realistischere werelden en vlottere interacties tijdens het spelen.

Grotere werelden

12GB GDDR5 grafisch geheugen zorgt voor snellere en krachtigere prestaties met als gevolg dat de omgevingen nog groter zijn, horizonnen beter te zien zijn en de laadtijden nog minder is.

Levensechte details

Een GPU met 6 teraflops zorgt voor 4K-omgevingen en karakters die realistischer zijn dan ooit, met nog meer details en vlottere animaties.

Snellere laadtijden

Grafische beelden in het spel zijn sneller en meer gedetailleerd met een geheugenbandbreedte van 326 GB/sec, zodat je steeds in het momentum blijft tijdens het gamen.

Speel 4K exclusives

Je kunt alle 4K games zoals Forza Motorsport 7, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves en Super Lucky’s Tale op de manier spelen zoals ze moeten worden gespeeld op Xbox One X.

Laat je meenemen in werelden die zijn gemaakt voor echte 4K-gaming, waar actie tot leven komt met 2160p-framebuffers, en 6 teraflops aan grafische verwerkingskracht. En ervaar eerste klas geluid waarmee je midden in 3D Spatial Audio staat.

Zoek naar het logo.

Alle games zien er geweldig uit en het is super om ze te spelen op de Xbox One X. Slechts enkele titels zijn geoptimaliseerd om gebruik te maken van 's werelds krachtigste console. Deze games zijn Xbox One X Enhanced.

Speel met de beste gamercommunity op Xbox Live

Xbox Live - Zoek vrienden, rivalen en teamgenoten in de beste wereldwijd gaming-community. Speciale Xbox Live-servers leveren de hoogste prestaties en zorgen voor stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Strijd, communiceer en deel op verschillende platforms met gamers op Xbox One en Windows 10.

Pluspunten van Gold - Elke maand 2-4 bonusgames met Gold betekent dat je per jaar lidmaatschap veel games kunt spelen zonder extra te betalen. Plus, met Gold krijg je exclusieve kortingen met besparingen tot 50-75% op games, invoegonderdelen, en meer.

Xbox Game Pass - Geniet van onbeperkte toegang tot meer dan 100 toptitels voor Xbox One en Xbox 360. Speel favorieten als Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 en LEGO Batman.

Originele Xbox-games spelen op Xbox One X

De toekomst van gaming vergeet het verleden niet. Speel honderden Xbox 360-games en, binnenkort voor het eerst, klassieke originele Xbox-games op Xbox One X. Beleef game-franchises van verschillende generaties en geniet zonder extra kosten van de titels waar je van houdt. Bovendien zien games er op de Xbox One X zelfs op een 1080p-scherm geweldig uit.

Compatibel met Xbox One-games en -accessoires

Blijf spelen met de games die je al hebt. Alle populaire titels, exclusieve games en meer dan 300 Xbox 360-games doen het nog beter op de Xbox One X. Plus: alle Xbox One-accessoires werken met Xbox One X.

Breng je community mee

Al je Xbox Live-vrienden, clubs, gamesaves en achievements neem je gewoon mee naar Xbox One X.

De krachtigste console ter wereld 

Geniet van 4K Ultra Blu-ray en 4K-videostreaming

Speel meer dan 100 console-exclusives en meer dan 300 Xbox 360-games

Vertrouw op snelle, stabiele en speciaal toegewezen Xbox Live-servers

Geniet van premium Dolby Atmos- en DTS:X-audio

Werkt met al je games en accessoires

Games spelen beter met 6 teraflops

Stream en neem clips op in 4K-resolutie met 60 FPS

Mis geen enkel frame met 326 GB/sec geheugenbandbreedte

Geniet van 40% meer kracht dan andere consoles

De beste beleving in games en entertainment 

Geniet van 4K Ultra Blu-ray en 4K-videostreaming

Speel meer dan 100 console-exclusives en meer dan 300 Xbox 360-games

Vertrouw op snelle, stabiele en speciaal toegewezen Xbox Live-servers

Geniet van premium Dolby Atmos- en DTS:X-audio

Werkt met al je games en accessoires

298 Items

Specifieke referenties